My TNB
+31 [0]78 65 27 652

Solliciteer direct

 

 

Mechanisch Operator - Afvullen

ONZE NIEUWE MECHANISCH OPERATORS GAAN MEEWERKEN AAN EEN GESMEERDE ORGANISATIE

 

Bedrijfsprofiel:

TRANSNATIONAL BLENDERS (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de automobielsector, de scheepvaart, de industrie en voor installaties. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om ‘’een extensive servicing partner’’ te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk ‘’customized solutions’’. Dienstverlening op het gebied van Warehousing, Bunkering, Productmanagement, Laboratorium- en Documentenservice vormt eveneens een belangrijk onderdeel van deze activiteiten. 

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt, de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken totaal ca. 120 medewerkers, verdeeld over de operationele- en kantoorafdelingen. Onze organisatie heeft plaats voor nieuwe collega’s in de functie van

 

 

MECHANISCH OPERATOR (2-ploegendienst)

 

voor de afdeling AFVULLEN.

De mechanisch operator is verantwoordelijk voor het bedienen van productiemachines. Zo stel je productieapparatuur af, controleert de voorbereiding, registreert productiegegevens in het systeem en voer je materiaal af en aan. Je volgt productieopdrachten op en stelt apparatuur om. Daarnaast reageer je adequaat op afwijkingen en overleg je met collega’s. Je voert kwaliteitscontroles uit aan de producten en verhelpt kleine storingen aan de apparatuur. Het schoonhouden van de machines en afdeling (Good Housekeeping, 5S) behoort ook tot je takenpakket. Tot slot neem je deel aan werkoverleg en toolbox meetings.  

 

Word jij onze nieuwe collega? 

Dan past daarbij een opleiding op MBO 2 niveau, bij voorkeur technische richting. VCA Basis, een Hef- en Reachtruck certificaat zijn een pre. Ben je niet in het bezit hiervan wordt je bij onze organisatie in de gelegenheid gesteld deze te behalen. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Werkervaring van minimaal 1 jaar in een productie-werkomgeving biedt een goede basis. Je praktische werkervaring zit vooral in het bedienen van apparatuur, machines of installaties. De functie is fulltime, de werkzaamheden worden uitgevoerd in een 2-ploegensysteem (van 6:00 tot 14.30 uur, en van 14.15 tot 22.45 uur)

Het is belangrijk dat jij je kunt vinden in onze organisatie-kernwaarden zoals samenwerken, klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn, commitment, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

 

Wij bieden je o.a,:

Een dynamische en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Een informele werksfeer met mogelijkheden voor ontwikkeling, groei en opleiding. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden (waaronder een premievrij pensioen) zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

 

Ben je geïnteresseerd?  

Je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide CV kun je sturen naar TRANSNATIONAL BLENDERS BV., Afdeling Personeelszaken, emailadres: solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG Dordrecht, tel. 078-6527652

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Kandidaten die niet voldoen aan de functie-eisen, vragen wij niet te reageren.

©2013 Transnational Blenders B.V.