My TNB
+31 [0]78 65 27 652

Solliciteer direct

 

 

Technisch Medewerker

 

die verantwoordelijk is voor het in operationele staat houden van technische en facilitaire voorzieningen in de organisatie. De Technisch Medewerker rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst.

 

 Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

·         Preventief en correctief onderhoud aan de facilitaire voorzieningen.

·         Je voert controlerondes uit en registreert en rapporteert schriftelijk in het logboek en/ of het onderhoudsmanagementsysteem.

·         Zorgdragen voor voldoende voorraad van consumptie-, verbruiks- en kantoorartikelen.

·         Bestellen van consumptie-, verbruiks- en kantoorartikelen bij de vaste leveranciers

·         Begeleiden van externe partijen bij reparaties en onderhoud van de facilitaire voorzieningen en het terrein.

·         Zorgdragen voor veiligheid van en aan materialen, middelen en facilitaire installaties.

·         Toezien op de naleving  van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften zoals Arbowetgeving en (specifieke) wet- en regelgeving en orde en netheid in de hele organisatie.

 Wij zijn op zoek naar een:

Enthousiaste collega die beschikt over minimaal een opleiding op MBO-2 niveau in de technische richting. Samen met enkele jaren relevante praktijkervaring en een no nonsense instelling biedt dit een goede basis. Je praktische werkervaring zit vooral in je handigheid, inventiviteit, creativiteit en een gezonde dosis nuchter verstand. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Een heftruckcertificaat is een pre, een rijbewijs is verplicht. De functie is fulltime, de werkzaamheden worden uitgevoerd in dagdienst.

   

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie binnen een informele werksfeer in een sterk groeiende organisatie. Je wordt betrokken bij onze uitdagende doelstelling ‘’the next step’’ waar jouw kwaliteiten aan worden toegevoegd. Samenwerking met enthousiaste collega’s en interne opleiding / training in je vakgebied biedt een solide basis voor individuele ontwikkeling. Wij gaan graag voor een duurzame arbeidsrelatie. Over het salaris en onze secondaire arbeidsvoorwaarden (w.o. 25 vakantiedagen, een premievrij pensioen, kilometervergoeding, een variabele kwartaalbonus en een eindejaar bonusuitkering etc.) gaan wij graag een keer met je in gesprek.

 

Vragen?

Stel ze gerust! Je kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via solliciteren@tnb.nl of 078-6527652. Voor uitgebreide informatie over deze functies kun je ook terecht op onze website www.tnb.nl/vacancies.

 

Kom jij bij ons werken?

Ben jij de medewerker met passie die wij zoeken? Solliciteer dan via de website of stuur je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide cv naar Personeelszaken Transnational Blenders BV, emailadres, solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

©2013 Transnational Blenders B.V.