My TNB
+31 [0]78 65 27 652

Solliciteer direct

 

 

Werkvoorbereider Technische Dienst

 

 

De Werkvoorbereider Technische Dienst is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en voortgang van de TD-planning. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 

·         Voorbereiding van technische werkzaamheden aan apparatuur, installaties en gebouwen op de productieplant. Je plant en prioriteert de dagelijks uit te voeren activiteiten en organiseert de werkzaamheden. Je overlegt met opdrachtgevers over de planning en bewaakt de voortgang.

·         Coördinatie van de TD-werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van ca. 4 medewerkers en instrueert externe partijen. Je verstrekt werkvergunningen, controleert de werkzaamheden en neemt werk af. Je bent in theorie en praktijk de rechterhand en vraagbaak van het Hoofd Technische Dienst.

·         Procesverbetering aan apparatuur, machines en installaties. Je bent actief bezig met initiëren van verbetervoorstellen, je voert onderzoekwerkzaamheden uit en neemt deel aan projecten met betrekking tot procesoptimalisatie.     

·         Veiligheid in en om de productieplant. Het is jouw taak te zorgen voor naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften en de juiste toepassing van werkinstructies en procedures.

 

Word jij onze nieuwe collega?                                                                             

Daarbij past een opleiding op MBO 4 niveau, technische richting (elektrotechniek – en besturingstechniek), aangevuld met vaktechnische training en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een productieorganisatie of proces-omgeving.

Jouw ruime theoretische en praktische kennis op het vakgebied elektrotechniek en besturingstechniek zet je in voor de dagelijkse ondersteuning aan de monteurs e.a. partijen. Bij voorkeur beschik je over ervaring met of heb je affiniteit met leidinggeven.

 

Je bent bekend met onderhouds-informatiesystemen.

VCA-VOL is gewenst, een hef/reachtruck - hoogwerker certificaat is een pre, evenals kennis van werken met gevaarlijke stoffen.

 

Wij bieden je o.a.:

 

Een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid in een sterk groeiende organisatie. Een informele werksfeer en samenwerking met mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding in je vakgebied. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden (waaronder een premievrij pensioen en een variabele bonusuitkering) zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

 

Ben je geïnteresseerd?

Je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide CV kun je sturen naar TRANSNATIONAL BLENDERS BV., Afdeling Personeelszaken, email-adres: solliciteren@tnb.nl,  Wieldrechtseweg 37, 3316 BG Dordrecht, tel. 078-6527652.

 

Bedrijfsprofiel:

TRANSNATIONAL BLENDERS (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de automobielsector, de scheepvaart, de industrie en voor installaties.monimo De visie van TNB is gericht op de (organisatie-)doelstelling om ‘’een extensive servicing partner’’ te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk ‘’customized solutions’’. Dienstverlening op het gebied van Warehousing, Bunkering, Productmanagement, Laboratorium- en Documentenservice vormt eveneens een belangrijk onderdeel van deze activiteiten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Kandidaten die niet voldoen aan de gestelde functie-eisen vragen wij niet te solliciteren.

 

©2013 Transnational Blenders B.V.