My TNB
+31 [0]78 65 27 652

Solliciteer direct

 

 

Teamleider Productie

 

Als Teamleider Productie (afdeling Afvullen) ben je - samen met 4 andere collega’s - verantwoordelijk voor het beheren van - en leiding geven aan de dagelijkse gang van zaken. De Teamleider Productie rapporteert aan de Assistent Operations Manager.

 

 

Jouw werkzaamheden zijn:

  • Voorbereiden van het dagelijkse productieproces aan de hand van de planning
  • Bewaken en (bij-)sturen van de geautomatiseerde productieprocessen, signaleren bij afwijkingen en ondernemen van actie hierop
  • Controleren van de productie - voortgang t.a.v. levertijd, kwaliteit en kwantiteit
  • Zorgen voor adequate planning en inzet van mensen, middelen (materialen) en machines
  • Je werkt samen met collega teamleiders en geeft dagelijks aansturing aan medewerkers en inleenkrachten (gemiddeld 10-15)
  • Het begeleiden, instrueren en opleiden van (nieuwe) medewerkers    
  • Je geeft opvolging aan de geldende procedures en voorschriften, alsook bedrijfs-en veiligheidsvoorschriften zoals Arbo-wetgeving en (specifieke) wet- en regelgeving
  • Het verzamelen, analyseren en rapporteren van productiegegevens.
  • Je zorgt voor naleving en verbetering van orde en netheid (5S) binnen de afdeling.

 

  

Wij zijn op zoek naar een:

Enthousiaste, flexibele medewerker met een MBO niveau 4 opleiding bij voorkeur in een productietechnische richting. Je hebt 2-5 jaar relevante leidinggevende werkervaring in een productie-omgeving. Je bent in het bezit van een certificaat VCA-VOL en hebt bij voorkeur een hef- en reachtruck certificaat.  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis Engelse taal. Kennis van ERP-systemen is een pre. Affiniteit met olieproducten en smeermiddelen wordt op prijs gesteld. De functie wordt uitgevoerd in dagdienst, maar indien nodig ben je bereid tot flexibele werktijden (aanvang tussen 6:00 uur en 10:00 uur of indien nodig een middagdienst).

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie binnen een informele werksfeer en een sterk groeiende organisatie. Je wordt betrokken bij onze uitdagende doelstelling ‘’the next step’’ waar jouw kwaliteiten aan worden toegevoegd. Samenwerking met enthousiaste collega’s en interne opleiding/training in je vakgebied biedt een solide basis voor individuele ontwikkeling. Wij gaan graag voor een duurzame arbeidsrelatie.   

Over het salaris en onze secondaire arbeidsvoorwaarden (w.o. 25 vakantiedagen, een premievrij pensioen, kilometervergoeding, een variabele kwartaalbonus en een eindejaar bonusuitkering etc.) gaan wij graag een keer met je in gesprek.

 

Vragen?

Stel ze gerust! Je kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via solliciteren@tnb.nl of 078-6527652. Voor uitgebreide informatie over deze functies kun je ook terecht op onze website www.tnb.nl/vacancies.

 

Kom jij bij ons werken?

Ben jij de medewerker met passie die wij zoeken? Solliciteer dan via de website of stuur je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide cv naar Personeelszaken Transnational Blenders BV, emailadres, solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

©2013 Transnational Blenders B.V.