HR Adviseur (32 uur per week)

Join Transnational Blenders als HR Adviseur

Partime

Ben jij een ervaren hands-on HR Adviseur die graag meedenkt en meewerkt aan een geoliede HR afdeling? BE THE ENERGY and join us!

tnb21

WAT GA JE DOEN?

Als HR-adviseur bij Transnational Blenders in Dordrecht heb je een uitdagende, veelzijdige baan waarbij je de kans krijgt om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van HR in de organisatie. Je treedt op als sparringpartner voor leidinggevenden. Vanuit je kennis en visie begeleid je hen op diverse HR-gebieden bijvoorbeeld bij arbeidsmarktvraagstukken of het terugdringen van verzuim. Je begeleidt de business bij de ontwikkeling, implementatie en de uitvoering van (nieuw) HR-beleid, arbeidsvoorwaarden en organisatieontwikkeling. Je participeert in werkgroepen en levert een belangrijke bijdrage aan het verder positioneren van HR. Actuele thema's zijn bv het digitaliseren van de HR processen en moderniseren van het huidige HR-beleid.

Als HR-Adviseur ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse HR werkzaamheden waarbij je kunt denken aan:

 • Uitvoeren van de personeelsadministratie rondom instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers;
 • Verzamelen en verwerken van de mutaties voor de salarisadministratie;
 • Begeleiding bij verzuim, reïntegratie, werving & selectie, veiligheid (ISO, RI&E, etc), opleidingen en de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. 
 • Deelnemen aan HR-projecten met betrekking tot procesverbeteringen van de verschillende systemen alsmede de processen en procedures;
 • Sparringpartner zijn voor leidinggevenden en medewerkers.

WIE ZIJN WIJ?

Als HR Adviseur maak je deel uit van een HR team, bestaande uit 7 collega’s, verdeeld over 2 locaties. Samen met je 2 collega HR-adviseurs, 4 HR Medewerkers en de medewerker Salarisadministratie zorg je voor een snelle en effectieve HR-dienstverlening. Met jouw kennis en ervaring lever je een actieve bijdrage aan de verdere doorontwikkeling van de afdeling HR binnen Transnational Blenders. Je rapporteert aan de Manager People & Culture.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Jij

 • bent een enthousiaste persoonlijkheid met een "no nonsens" mentaliteit. 
 • beschikt over HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar werkervaring in een HR-functie, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • hebt actuele kennis van HR processen, wet- en regelgeving, arbeidsrecht, verzuimbeleid en arbeidsvoorwaarden.
 • bent een krachtig persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat.
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
 • bent in het bezit van rijbewijs B.
 • bent beschikbaar voor 32 uur per week.

WAT BIEDEN WIJ?

Werken bij Transnational Blenders zorgt iedere dag voor nieuwe uitdagingen die wij met het gehele HR team aangaan. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan binnen een ambitieus en ondernemend Nederlands familiebedrijf, dat internationaal actief is;
 • Een informele werksfeer met mogelijkheden voor ontwikkeling, groei en opleiding;
 • Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden passend bij jouw werkervaring;
 • Premievrij pensioen;
 • Reiskostenvergoeding (ook als je in Dordrecht woont);
 • Deelname aan het ENVIEM Family Program met o.a. :
  -    Korting op tanken voor jou en twee directe familieleden met de  ENVIEM Family FuelCard;
  -    Een aantrekkelijke energieaanbod via ons energiebedrijf Hezelaer Energy;
  -    Het voordelig boeken van het ENVIEM Family Holiday House op de Veluwe.

OVER ENVIEM

ENVIEM groep is een multi-brand company met een bijzondere groeiambitie. Het familiebedrijf (in top 25 familiebedrijven van Nederland) richt zich op de verkoop van brandstoffen via tankstations (bemand en onbemand), de productie, verkoop en distributie van smeermiddelen, de inzameling en verwerking van (olie-) afval, nieuwe energieconcepten en investeringen in boeiende startups (new ideas, new markets, new business models).

OVER TRANSNATIONAL BLENDERS

TRANSNATIONAL BLENDERS (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de automobielsector, de industrie, de scheepvaart en installaties. TNB heeft de ambitie om komende jaren verder te bouwen aan een nog sterkere marktpositie. Dat willen ze bereiken door autonome groei in combinatie met acquisities.

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van circa 150.000 metric ton per jaar. Er werken in totaal circa 150 medewerkers.

WIL JE MEER WETEN?

Bel dan met Haris Achterberg, Manager People & Culture op telefoonnummer 06 – 26 77 8032 of stuur een bericht naar h.achterberg@enviem.nl

C.V.
One file only.
2 MB limit.
Allowed types: txt, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.